Siófoki Református Egyházközség "Mindeddig megsegített bennünket az Úr..." 1Sám 7,15.
you are here:

Médiatár

Galéria

Gyülekezeti Lapunk

Napi Ige

Keresés

Szavazás

Miről szeretnék olvasni a honlapon?
 

Látogatóink

Oldalainkat 12 vendég böngészi
Gyülekezet története - Oldal 9 Nyomtatás
Írta: Refsiofok   
Tartalomjegyzék
Gyülekezet története
2. oldal
3. oldal
4. oldal
5. oldal
6. oldal
7. oldal
8. oldal
9. oldal
Minden oldal

2008-ban készült el a Lelkészi Hivatal és Lelkészlakás fűtésének korszerűsítése gyülekezeti tagjaink áldozatos adományából, a Dunántúli Református Egyházkerülettől kapott segítségből valamint Treszl József, a TRG Kft. vezetőjének segítségnyújtásával.
Ugyanebben az évben, október 31-én ünnepeltük gyülekezetünk önállóságának 60. évét, mely alkalomból Presbitériumunk márvány emléktáblát helyezett el templomunkban, a gyülekezetünkben valaha szolgált lelkészek és gondnokaik neveivel.

Idén készült el templomunk hangosításának teljes megújítása, melyért Zsom Roland gödöllői hangosítónak, a Castone Kft-nek és a TRG Kft-nek jár a köszönet.
Ugyancsak köszönet illeti a Siófoki Református Nőszövetséget, kiknek áldozatos adományaikból készülhetett el az úrasztali terítő és kiegészítői.
Köszönet vitéz dr. Komáromy János Svájcban élő hívő testvérünknek, aki egy pingpong-asztalt és egy csocsóasztalt adományozott gyülekezeti fiataljainknak, valamint neki köszönhető a Lelkészi Hivatal új tároló szekrényének elkészítése.
Természetesen a 100 év alatt annyi minden történt, hogy a most elmondottak csak piciny szeletkéjét képezik az egésznek, mindazáltal reméljük, az ünneplő gyülekezetnek sikerült bepillantania gyülekezetünk életébe.
Istené legyen mindenért a dicsőség!

Szerkesztette:  Bartha Béla lelkipásztor

Felolvasta: Jancsó Tiborné Morvay Zsófia presbiter

Elhangzott a Siófoki Református Templomban, a 2009. október 24. hálaadó istentiszteleten 

Névnap

Ma 2023. június 07., szerda, Róbert napja van. Holnap Medárd napja lesz.